Prodej nového mezonetového bytu 2+KK, ul. Sadová

Zlín

před 4 roky 7

ID zakázky: 978182

Kód: B/sad503/E

Stav bytu: Ve výstavbě

Vlastnictví: Osobní

Podlaží: 5. podlaží z celkem 5

Plocha podlahová: 281 m2

Doprava: MHD

Balkón: ano

EPB: B - Velmi úsporná

19 808 414 Kč

vč. provize a daně

Kontaktovat prodejce

Popis nemovitosti

Rezidence Sadová je jedinečné moderní bydlení v samém srdci Zlína. Výjimečné místo přímo u oblíbeného parku Komenského spojuje všechny výhody centra města s pohodlím klidné ulice plné vzrostlých stromů. Velkorysé a promyšlené architektonické pojetí domu a všech bytů s dispozicemi od 1+kk do 4+kk navazuje na to nejlepší ze zdejší funkcionalistické tradice. Velká okna s výhledy, terasy či balkony, vysoký standard společných prostor nebo komfortní parkování přímo v areálu, to vše dělá z Rezidence Sadová nejen příjemné místo pro bydlení, ale i dobrou investici do budoucna.
Rezidence Sadová vzniká kompletní přestavbou stávajícího domu v zástavbě ulice Sadová. Jeho dvě části vzájemně propojené do tvaru písmene T nabídnou celkem 50 bytů, z toho šest mezonetových. V domě jsou navrženy dva výtahy. Sklepy ke každému bytu jsou na stejném podlaží jako byt sám. Je počítáno s dostatkem parkovacích míst pro obyvatele domu. Některá z nich mají vlastní skladovací prostory a napojení na elektřinu pro případné nabíjení elektromobilů.
Na dosah jsou zde školy, školky, univerzita, nákupy i kultura a zdravotní péče.
Byt 4+KK se nachází ve 5. NP dvorní části domu, je orientován na západ, do zahrad. Výměra byt je 191,53 m2, s jedním balkonem. Celková výměra bytu je 281 m2. K bytu patří dva sklepy a tři stání. Toto příslušenství je již zahrnuto v ceně bytu.
www.sadovarezidence.cz

Poloha na mapě

Nemovitost nabízí

DOHODA - realitní kancelář

DOHODA - realitní kancelář

Kancelář s 15letou tradicí a osobním přístupem. Zprostředkujeme pronájem, prodej nebo koupi Vaší nemovitosti: byty, domy, budovy, výrobní haly, garáže, pozemky. Pomůžeme Vám v oblasti financování koupě a pojištění nemovitostí.

Adresa: Zlín, Zarámí 4077

Nemovitosti: 10

Kontakt na prodejce

-->